Beba

Vlažne maramice za bebe – poređenje

Vlažne maramice su nezaobilazne u današnje vreme, iako ih ne korstim svakodnevno, uvek imam nekoliko pakovanja u kući.

Poslednjih par meseci, koristili smo više vrsta, neke za ćerkicu, a neke za bebu.

Od izlaska iz porodilišta, i sa ćerkom i sa sinom, kao prve maramice izabrala sam Pampers Sensitive. Prvih mesec dana sam ih samo njima brisala i to veoma često, s obzirom da nisam baš svaki put mogla da operem bebu zbog pupka, a i nije mi bilo baš jednostavno da je perem noću. Potrošili smo nekoliko pakovanja Pampers Sensitive maramica, čini mi se da su maramice prilično vlažne. Lepo brišu, imaju prijatan miris, jedino mi ne odgovara što su toliko pune tečnosti. Bilo je par ojeda na bebinoj guzi u toku prvog meseca, ali ne mogu da kažem da li je bilo od maramica ili ne. Posle mesec dana korišćenja odlučila sam da probam i druge vrste.
Dolaze u pakovanju od 56 komada.

Chicco vlažne maramice sa kamilicom i aloe verom su maramice koje sam sasvim slučajno kupila. Bila je neka promocija Chicco proizvoda u Aksi, pa sam odlučila da ih uzmem i probam. Iako veoma volim Chicco omekšivač za dečiju odeću i njihovu kupku 2u1, nisam očekivala da će mi se maramice dopasti. Međutim, maramice su prilično dobre, možda mi se i najviše sviđaju od svih koje smo do sada koristili. Mekane su, nisu previše vlažne, kada se obrišete kao da ostane neki uljani trag, koža ne deluje mokro nakon brisanja. Jedino mi smeta što se veoma teško vade iz pakovanja, jedva uhvatite maramicu i uvek izađe više od jedne.
Dolaze u pakovanju od 16 i 72 komada.

Sledeće maramice koje sam kupila bile su Pampers Natural Clean u pakovanju sa poklopcem. One su mi se više dopale od Sensitive maramica. Natural Clean su mekane i vlažne taman onoliko koliko je to potrebno, imaju lep miris. Dopadaju mi se i kupila sam ih opet.
Dolaze u pakovanju od 64 komada.

Nivea baby Soft&Cream vlažne maramice koristimo sigurno već 2 godine. Uglavnom ih koristi moja ćerka, prvi put sam ih kupila s namerom da ih koristimo samo u parkiću, da je obrišem oko usta, ručice, igračke i veoma dobro su se pokazale. Od tada ih redovno kupujemo, poslednjih par dana najčešće je obrišem oko usta posle sladoleda 🙂 Kada je ćerka prvi put jela špagete bolonjeze, skroz se umusavila. Sos od paradajza nije bilo lako obrisati, ali maramica je dovoljno velika da sam uspela veći deo sosa da joj skinem sa lica.
Maramice su veoma mekane, nežne, lepo brišu i nisu previše vlažne, imaju blag miris. Koristimo ih najviše za brisanje posle jela, za ručice kada se igramo napolju,i  kada van kuće upotrebljava toalet, odlične su za sve namene ne iritiraju kožu i ne isušuju je.
Dolaze u pakovanju  od 63 komada.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply